Ofte stillede spørgsmål og svar

Hos El-sale.dk gør vi meget ud af, at vores kunder føler sig tryg ved at handle i vores webshop. Derfor står vi altid klar til at besvare mails, og oftest svarer vi indenfor få timer. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, din ordre, nogle tekniske ting vedr. webshoppen eller andre praktiske spørgsmål, så er du mere end velkommen til at maile til os på kontakt@el-sale.dk eller udfyld kontaktformularen under "Kunderservice"-siden.

Hvis du tænker, at din spørgsmål er meget generelt, så se da, om du ikke kan finde det på listen herunder. Da vil du kunne finde ofte stillede spørgsmål.


Hvor lang tid leveringstid har I?
Hos El-sale.dk sender vi varerne samme dag, som du bestiller, hvis du bestiller inden kl.13.00 på alle hverdage. Vi sender pakkerne via GLS, som oftest klarer leveringen indenfor 24 timer - også kaldt dag-til-dag levering. Hvis du køber varer hos os efter kl.13.00, vil varerne blive sendt den først-kommende hverdag.


Hvornår hæver I pengene?
Vi trækker først pengene fra dit betalingskort når varen afsendes til dig.


Hvordan bestiller jeg?
Det er ganske simpelt:
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på oversigtssiden og vælg "betaling med kreditkort"

Kan jeg betale med EAN-nummer?
Ja. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på mail kontakt@el-sale.dk og oplyse 1) de produkter du ønsker at bestille, 2) virksomhedens adresse og 3) EAN-nummer.
Så laver vi fakturaen og sender varen til jer.

Jeg har ikke fået alle de varer, som jeg bestilte i ordren
Vi kontrollerer alle ordre, som gennemføres i vores webshop. Men skulle der alligevel opstå fejl, er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@el-sale.dk.

Hvorfor har jeg ikke modtaget min ordrebekræftelse?
Har du gennemført en ordre, og ikke modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, bedes du tjekke dit SPAM-FILTER inden du kontakter os. Her finder du ofte den manglende ordrebekræftelse.

Hvordan anvender jeg fortrydelses-/returretten?
Når du handler hos os, og generelt ved alle netkøb, kan du altid ombytte eller returnere en vare indtil 14 dage efter, at du har valgt at anvende fortrydelsesretten. Fra det tidspunkt, hvor du har afgivet ordren, har du 14 dage til at meddele, at du ønsker at anvende fortrydelsesretten. Husk dog, at alle varer skal være i ubrudt emballage.
Både i dette tilfælde, og hvis du har en reklamation over et produkt, kontakt os da på kontakt@el-sale.dk eller under siden "kundeservice".


Kan jeg ændre min ordre?
Hvis det skulle være aktuelt, at du ønsker at ændre din ordre, skal du hurtigst muligt kontakte os på kontakt@el-sale.dk. Hvis vi ikke er begyndt at behandle din ordre, kan du sagtens nå at ændre i den. Hvis vi allerede er begyndt at behandle den (dvs. plukke varerne, pakke dem ind og sende), er det ikke muligt at ændre i ordren.