Om El-sale.dk

Hvem er vi?

Hos El-sale.dk forhandler forbruger-elektronik til hjemmet og til arbejdspladsen.

Kort sagt sælger vi udstyr til hjemmet, som breder sig vidt fra dørklokker til kuliltealarmer, og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Nærmere vil du kunne finde følgende produkter hos os: dørklokker, bevægelsessensorer, postmeldere, røgalarmer, gasalarmer, kuliltealarmer, overvågningskameraer og sikkerhedsprodukter herunder brandslukkere, brandtæpper og brandstiger.

Vi er en nyere etableret virksomhed, som er i konstant udvikling. Derfor vil vores produktportefølje hele tiden udvide sig - så hold øje med vores webshop!

Hos os er du garanteret:

  • En billig fragtpris på 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb af over 500 kr.
  • Hurtig levering lige til døren - Bestil inden kl.13.00, og vi sender pakken samme dag!
  • Følg din pakke med Track and Trace fra GLS.
  • Hurtig svartid - Vi svarer altid indenfor få timer.

Trustpilot


På Trustpilot har vi fået karakteren 8.7 ud af 10!

Vi er ingenting uden vores kunder, derfor sætter vi stor pris på din mening, hvis du har handlet hos os. Fortæl os hvad du synes om, og hvad du ikke synes om.


Læs alle anmeldelserne på Trustpilot...

Om el-sale.dk - PowerCube

Se alle vores PowerCubes

Det siger vores kunder

Jeg købte 4 røgalarmer til huset hos El-sale.dk. Mit indtryk var en overskuelig og pålidelig hjemmeside. Jeg bestilte tirsdag formiddag og fik dem allerede onsdag eftermiddag. Vil helt klart give jer et besøg igen"

Frederik Hansen

Havde kigget på forskellige dørklokker, og var lidt i tvivl om installationen. Så jeg valgte at kontakte jer, og fik allerede svar indenfor 1 time. Super god service!

Martin Pihl